Heti Összefoglaló (Week 6 3/4)

Texans-Colts [3-31]

Ty Hilton már a Colts első játékából elkapással jelezte a visszatérését, bár több nem jött össze a drive-ból. A visszatámadásnál David Mills előtt többször is összeomlott a fal, az egyiknél pedig nem sikerült kimozognia, így elhalt a támadásuk. A Wentz-Campbell duó egy 52 yard hosszú TD-vel használta ki a gyenge Texans secondary adta lehetőségeket.  Wentznél látszólag ez a hosszú passzok meccse volt, ugyanis Campbell után TY Hiltont is megkínálta egy 53 yardos átadással, ebből viszont csak 3 pontot sikerült kihozniuk. A második félidő elején David Millsnél megmutatkozott a rutintalansága, és egy csúnya interceptiont dobott pont Darius Leoanard kezébe. Ebből a tight ed Mo Allie-Cox gyorsan szerzett is egy 28 yardos touchdownt. Ezt követően pedig jött Jonathan Taylor szenzációs futása, amikor is a második éves futó a Texans 5 yardosán belülre cipelte a labdát, majd pár játékkal később be is vitte azt az end zoneba. David Mills végül 243 yarddal és 0 touchdownnal és 2 interceptionnel zárta a meccset, míg Carson Wentz bár csak 223 yardot szerzett, de azt mindössze 20 passzkísérletből hozta össze.

Rams-Giants [38-11]

Már a meccs első játékából sikerült Jonesnak összehoznia a szokásos fumblejét, de ezt a Giantsiek fel tudták szednie. Végül is a ebből a New Yorkiak kihozták a legjobb drive-jukat a mérkőzésen, és egy mezőnygóllal zárták azt. Ezt követő sorozatban is voltak potens passzai Jonesnak, de talán túl bevállalósak voltak Jo Judge-ék, és nekimentek egy 4. és 1-nek, aminél Jones nem tudott előrehaladni eleget a Qb sneakből. Viszont a túloldalon Leonard Williams egymás után másodszor akasztotta meg Staffordék drive-ját, így az első negyedben maradt a 3-0-s Giants vezetés. A második negyed elején Cooper Kupp hosszú elkapása azonban beindította a Rams gépezetet, és innentől kezdve nem volt megállás: Először Robert Woods, majd két Jones féle turnover után Kupp és Henderson touchdownjával húztak el 21-3-ra. A félidő végén még egy hosszúpályás touchdown-driveot is be tudott mutatni a Rams, amivel el is döntötték a meccset. Matt Staffordnak ismét remek meccse volt, 251 yarddal 4 TD-vel és 1 interceptiont hozott össze. Daniel Jones már kevésbé büszkélkedhet a teljesítményével mivel 242 yardja és 3 interceptionje volt touchdown nélkül.

Chiefs-Football Team [31-13]

A Chiefs már az első down elején 4. kísérletre kényszerült, amit Darrell Williams futásával meg is csináltak. A drive végén Jody Fortson vétette észre magát, egy hosszú elkapással vitte el a chiefst a 2 yardosig, amit Darrel Williamsnek sikerült is touchdownra váltani. A Washington első támadósorozatában Heinicke főleg Diame Brownt kereste sokat, azonban 3 és 9-re nem volt sikeres ez a kapcsolat, így field goalra limitálódott a drive-juk. Ezt követően Mecole Hardman egy hosszú elkapással cipelte el a kansasieket a red zone-ig, viszont Mahomes interceptionje miatt nem sikerült növelniük az előnyüket. A félidő vége felé jött egy kisebb fumble parádé: Először a Football Team, majd a Chiefs hagyta el a disznóbőrt. Ez utóbbit pedig a fővárosiak ki is használták, és Ricky Seals Jones 39 yardos touchdownjával meg is fordították a meccset. A maradék ki időben még a Chiefs nagyon gyorsan eljutott rugótávolságig, de Mahomes egy újabb hero-játékot szeretett volna megcsinálni, amiből végül is interception lett. A második félidő elején kimaradt egy 42 yardos Washington rúgás. Ez meg is pecsételte ezt a második játékrészüket, ugyanis a Chiefs zsinórban szerzett 21 ponttal bedarálta őket. Mahomes végül 397 yarddal mellett 2 toucdownnal és 2 interceptionnel zárt, míg a túloldalon Heinicke 182 yarddal mellett 1 touchdownnal és 1 interceptiont rakott fel a táblára.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: