NFL DRAFT 2021 Beharangozó #4 NFC North

Chicago Bears

https://beargoggleson.com

CB: Kyle Fuller elengedése után egyértelmű, hogy nagy űr marad a csapatnál ezen a poszton. Az első kör 20. választásával szerintem a legjobban tennék, ha egy cornerbacket hoznának el. Reálisan én Caleb Farley-t látom esélyesnek a Virgina Tech egyetemről.

QB: Az első és második legfontosabb betömendő lyukkal kapcsolatban sok érv van pro és kontra is, hogy CB vagy QB a fontosabb a Bearsnek. Véleményem szerint az első körben ez a kettő közül fognak választani annak fényében, hogy melyik poszton lesz jobb játékos elérhető. A jövő évi Draft Class QB szempontból egyelőre nem tűnik elég mélynek, úgyhogy, ha idén nem találnak hosszú távú megoldást, akkor jövőre jó eséllyel az FA piac lehet cél nekik új irányító szerzésére.

OT: Nagy szerencséje lenne a Bearsnek, ha sikerülne megcsípnie egy jó offensive tackle-t a drafton, de erre kevés az esélyük sajnos, de mindenképpen kezdeni kell valamit a támadó fallal.

A Bears talán legnagyobb problémája, hogy az első körben csak 1 db választása van és a legfontosabb posztokat nem fogja tudni onnan pótolni. Egy felcserélés még benne lehet a pakliban, de valószínűleg az alapján fognak dönteni, hogy ki az éppen elérhető legjobb játékos a saját posztján, hiszen szinte bármilyen posztra ráfér az erősítés.

Detroit Lions

https://www.theringer.com/nfl/

WR: Miután Golladay már nincs a csapatban, így talán kérdés nélkül ez a legfontosabb feltöltésre váró poszt. Az első kör 7. választásával nem is lesz olyan nehéz ezt a lehető legjobban feltölteni, főleg hogyha számításba vesszük, hogy az első négy, de akár öt választás irányító lesz. Szerintem Jaylen Waddle már meg is vette a repjegyet Detroitba.

DT: Nagy szüksége lenne a Detroitnak egy olyan védőre, aki a falban tud nyomást helyezni a zsebre. Nick Williams és Da’Shawn Hand mellé kell még az erősítés.

OT: Tyrell Crosby-n múlik, hogy mennyire lesz ez egy hiány poszt. Pontosabban azon múlik, hogy a csapat miként vélekedik róla. Jó esély van rá, hogy Halapoulivaati Vaitai guardként fog a jövőben tevékenykedni, így mindeképp el fog kélni az erősítés.

Green Bay Packers

https://www.ihg.com

CB: Jaire Alexander mellé kéne egy megbízható védőjátékos. Fontos lenne, hogy Kevin King egyéves szerződése ne vegye el a fókuszt erről a posztról. Valószínűleg odateszi magát egy nagy szerződés reményében, de kétséges, hogy azt a Green Bay Packers adná majd neki, illetve egy újabb sérülés miatt is szükséges lenne, ha érkezne az erősítés, például Asante Samuel JR.

OT: Ahogy Aaron Rodgers sem fiatalodik, úgy lesz egyre fontosabb, hogy mélyítsék a támadófalat. Bakhtiari tavalyi sérülése kérdésessé teszi az idei szezonját is. Emellett Turner és Nijman tud némi segítséget nyújtani, de véleményem szerint ez a pozíció fontos cél a drafton.

DL: A passzsiettetésre szükséges lenne energiát fordítani. Elsődlegesen a zsebből érkező nyomást kéne erősíteni, hiszen Kenny Clark egyedül kevés erre.

Minnesota Vikings

OL: Ahogy a támadófalnál, úgy tulajdonképpen az egész Vikingsnál nehéz posztokat kiemelni, hiszen mindenhova elkélne a segítség. Mason Cole és Dakota Dozier jó kiindulópontok, de sajnos édes kevés, úgyhogy az első kör 14. választásával szerintem megcsíphetnek egy jó támadófalembert, például Rashawn Slatert.

CB: Az idei szezonban még talán elevickélnek Peterson-Hughes-Alexander trióval, de a lejáró szerződések miatt jót tenne a segítség. Arról nem is beszélve, hogy minőségbeli szintlépés sem ártana.

DE: Danielle Hunter mellé, a védelem megerősítése és az esetleges sérülések okozta gyengülés elkerülése emeli ezt a posztot a hiányposztok közé.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: